Fiók törlése · Quizzja

A fiókod törlése

Nyisd meg a Te menüpontot, azon belül az Adatvédelem és adatok részt, és válaszd a Fiók törlése lehetőséget. Erről az oldalról is elindíthatod. Olvasd el figyelmesen a megerősítést: a fiók törlése eltávolítja a személyes adatokat és a hozzá tartozó előrehaladáshoz való hozzáférést, ahogy azt az adatvédelmi tájékoztató leírja.