Ջնջել հաշիվը · Quizzja
Ձեր հաշվի ջնջումը
Բացեք Դուք, ապա Գաղտնիություն և տվյալներ, և ընտրեք Ջնջել հաշիվը։ Կարող եք սկսել նաև այս էջից։ Հաստատումը կարդացեք ուշադիր. հաշվի ջնջումը հեռացնում է անձնական տվյալները և դրա առաջընթացի հասանելիությունը, ինչպես նկարագրված է գաղտնիության քաղաքականությունում։