Изтриване на акаунта · Quizzja

Изтриване на акаунта ви

Отворете Профил, после Поверителност и данни, и изберете Изтриване на акаунта. Може да започнете и от тази страница. Прочетете потвърждението внимателно: изтриването на акаунт премахва личните данни и достъпа до записания напредък, както описва политиката за поверителност.